• Légvár
  • Légvár
  • Légvár
  • Légvár
  • Mászófal
  • Rodeoball
  • Akkumulátoros autó
  • rodeó bika

Játszóház

Játszóház - kreatív, logikai és ügyességi játékok - , arcfestés, lufihajtogató bohóc rendezvényre

Játszóparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály számára tudjunk érdekes programot nyújtani. Ezek bármelyike kiegészítheti légvárainkat, de csak néhány fajta játszóház - vagy csak akár egy is - remekül színesíthet bármely rendezvényt.

A játszóházak minimális bérlési ideje minimum 4 óra, maximum 6 óra.
Játszóház bérlés ára: 8 000 Ft+áfa/óra fajtánként
Arcfestés: 3 000 Ft+áfa/óra

Picik sátra

A legkisebb gyermekek paradicsoma ez a játszóhely. A gyerekek hirtelen annyi játék között találják magukat, hogy kezdetben azt sem tudják melyiket próbálják ki először. Aztán felülkerekednek-e problémán és nincs megállás...

A játszósátor tartalmaz a gyerekek életkori igényeinek megfelelő mozgásfejlesztő játékokat (csúszda, hintaló, ugrálólabda), motorikus készséget fejlesztő játékokat (építő, összerakó, kisvasút), szerepjátékokat (babaház, játékkonyha, bábok), golyótengert, szerszámokat, plüss játékokat...

Sport játszótér

Itt a mozgásé a főszerep. A népi játékoktól (gólyaláb, mocsáron járás, kötélhúzás, zsákban futás, ...) a modern sportjátékokig (ugráló rúd, frisbee, minigolf, floorball, tollas, foci, petanque, baseball, ...) rengeteg érdekes sporteszközt kínálunk kipróbálásra.
A szülők, nagyszülők örömmel mutatják meg, hogyan kell egy-egy elfelejtett játékot használni, így kapcsolódva be a közös játékba.

Arcfestés

Könnyen lemosható, élénk színű, bőrbarát festék ek felhasználásával itt bárki átalakulhat bármivé a maga és társai örömére, aki elég bátor ahhoz, hogy festett arccal vegyüljön el a rendezvény forgatagában.
Arcfestés: 3 000 Ft/óra

Logikai sátor

Ki ne szeretné a kihívásokat?
Itt mindenki próbára teheti logikai és feladatmegoldó készségét, türelmét.
Kb. 30 féle, különböző nehézségi fokú közkedvelt térbeli kirakó, ördöglakat, logikai játék és feladat várja itt az érdeklődőket.
Ezt a játszóházat elsősorban iskolásoknak és felnőtteknek ajánljuk.

Üvegfestés

Itt a művészi hajlam kerül előtérbe. Az általunk hozott üvegekre vagy akár saját üvegre (pl. kedvenc pohár) készíthetnek itt csodás színekben tündöklő képeket hagyományos módon, ecset és üvegfesték segítségével. Gyerekek is kipróbálhatják, mert mérgező anyagot nem tartalmaz.

Miért jó az üvegfestés? Mert az ember kiélheti alkotási vágyát, mert pihentető, érdekességet nyújtó elfoglaltság. Otthon gyönyörködtet bennünket, vagy másoknak ajándékozva szép meglepetéssé válhat.

Szalvétatechnika és gipszfestés

A szalvétatechnika (decoupage) fortélyaival ismerteti meg az érdeklődőket e játszóház. Egy kiválasztott gipsz felületre papírmintát ragasztunk, majd lelakkozzuk. Ezzel az eljárással, szebbnél szebb ajándék- dísz- és használati tárgyakat lehet készíteni. Nagy előnye, hogy a gyerekeken kívül a felnőttek is éppúgy örömüket lelik benne. (ha nem jobban!)

Selyemfestés

A selyemfestés ősi hagyományokra tekint vissza és napjainkban is növekvő népszerűségnek örvend. Játszóházunk segítségével bárki betekintést nyerhet a selymek és színek világába, átélheti az alkotás izgalmas és örömteli élményét.
A selyemfestéshez szükséges kellékeket biztosítjuk (különféle méretű fakeretre feszített hernyóselymet, mintákat, selyemfestékeket, ecseteket) és technikai segítséget nyújtunk.

Textilfestés

A díszítőművészet nagy múltra visszatekintő ága a textíliák festése. Kezdetei egészen az ókorig nyúlnak vissza. Inkább vállalkozó kedv kell ahhoz, hogy textileket fessünk, mint kézügyesség! Cserébe hamar kapunk egy látványos, könnyen kivitelezhető munkát, amelyben ráadásul nap mint nap gyönyörködhetünk - magunk, családunk, és az ámuló idegenek

Ebben a játszóházban egyedivé tehetjük pólónkat, nadrágunkat, terítőnket. Nem az egész textilt festjük színesre, hanem csak díszítjük: színes mintákat festünk bele ecset, textilfestő toll vagy tubus segítségével. A festéshez sablonokat és nyomóformákat is lehet használni, de mi mindenkit inkább a saját fantáziája megvalósítására buzdítunk. A foszforeszkáló, a gyöngyház színű, a puffadó festékék használata, a színek kikeverhetősége mind-mind kreativitásra sarkal.

A textilfestéshez mindent mi biztosítunk: pólókat, terítőket, festékeket, textilfestő tollakat-tubusokat, sablonokat, nyomóformákat, ecseteket...

Nemezelés

A nemezelés ősibb textilkészítési eljárás mint a szövés. Őseink sátrakat, takarókat, ruhákat, cipőt, sapkát készítettek belőle. Az állati szőrök nedvesség és dörzsölés hatására összetepadnak, összetömörödnek és ebből megszületik a nemez. Játszóházunkban megtanítjuk a nemezkészítés fortélyait. Bárki készíthet labdát, karkötőt, tarsolyt. A legügyesebbek kesztyű, mamusz és sapka készítésére is vállalkozhatnak.

Kitűző készítés

E kreatív játszóházunkban saját készítésű, egyedi kitűzők készítésére nyílik lehetőség. A kézzel rajzolt vagy festett alkotást, illetve egyéb képet-fényképet, motívumvágó segítségével kivágjuk, majd a kitűző gépbe helyezzük és kétszer lenyomva azt, már el is készült a kitűző.

Még nem találkoztunk olyan gyerekkel, aki ha látta, hogy valakinek már van saját készítésű kitűzője, ne akart volna csinálni ő is magának. A kitűző kifejezi viselőik egy csoportba tartozását és a rendezvény emlékéül is szolgálhat. A kitűző készítéséhez minden szükséges kelléket biztosítunk és segítünk az elkészítésben.

fb
Ajánlakérés
legvar.hu -játszóház bérlés - arcfestés - kreatív, logikai és ügyességi játékok kölcsönzése rendezvényre